Nieuwsartikel

Aankondiging: Discussie over jongeren en de stad.

Trefwoorden

Hoeveel ruimte biedt de stad aan culturele initiatieven van en voor jongeren? Op donderdag 1 juni vindt over dit onderwerp een discussie plaats in Sociëteit Sexyland.

 

 

Aan de paneldiscussie nemen deel: Guikje Roethof (algemeen secretaris AKr), Jaap Schoufour (Bureau Broedplaatsen), Nelly Duindam (gemeenteraadslid namens de SP) en Marijn Bosman (gemeenteraadslid namens D66). Voorafgaand hieraan vindt het Worldcafé plaats, waarin publiek gelegenheid krijgt om mee te praten en te denken over mogelijkheden in de stad), als input voor de discussie.

 

De twee gesprekken maken onderdeel uit van een avond georganiseerd door Enter The Void: een internationaal project in een aantal Europese steden (Amsterdam, Berlijn, Budapest,Riga) dat als doel heeft het gesprek tussen jongeren en beleidsmakers op gang te brengen, specifiek over de toegang tot ruimte in de stad voor zelf-georganiseerde, non-commerciële evenementen.  Het volledige programma duurt van 19.00 – 01.00 uur.

 

Societeit-Sexyland.jpg-grijs-inline
 Sociëteit Sexyland is een tijdelijke sociëteit (365 dagen lang) met elke avond een andere eigenaar en dus een ander programma. Het bevindt zich op de NDSM-werf (Ms. van Riemsdijkweg 39 in Noord).